Skip to content

Tur på retreat med hele familien kickstarter energien

Som ordet antyder så betyder dét at tage på retreat, at man trækker sig lidt tilbage fra hverdagens trummerum, hvilket er noget som mange mennesker i landet nyder fra tid til anden. Der findes mange måder at tage en tur på retreat med hele familien på, dette kan være i forbindelse med en ferie, en lejrtur eller et spaophold. En af fordelene ved retreats, som er grunden til at mange vælger dette, er at man gennem meditation og afslapning kan koble af og nyde sig selv, eller nyde friheden med sin familie.

Med en tur på retreat med hele familien kan man genfinde den ro man måske glemmer at finde frem i hverdagen. Har man store børn kan disse nemt komme med og også nyde at få massager, en tur i varmtvandsbadet eller blot finde sig selv gennem mindfulness. For de voksne kan dét at lade hverdag være hverdag blive milestenen til, at man genfinder energien til at kunne starte på en ny måned. Der er ingen tvivl om at en tur på retreat med hele familien burde være frivillig tvang for mange, da hverdagens stress kan påvirke ens humør og livsglæde.

Tag tilløb til en tur på retreat med hele familien

For nogle mennesker kan det være svært at slippe tøjlerne og blot læne sig tilbage og lade livet gå sin gang og nyde stilheden og freden, også selvom det blot handler om nogle enkelte dage. Det er for mange mennesker uvist, hvad der skal ske og hvad man foretager sig på de forskellige muligheder, der er i Danmark for at tage en tur på retreat med hele familien. Derfor kan der være tvivl om, hvorvidt et ophold vil hjælpe eller forstyrre yderligere, og tilføje til den stress man i forvejen tumler med.

Dog er tilfredshedsraten høj for mennesker, der har været på retreat, selv dem der muligvis ikke vidste, hvad et retreat indebar. Har man prøvet meditation eller mindfulness før, vil man hurtigt føle sig tryg og lade familien løbe frit på et retreat i Danmark. For familien som helhed får man ikke kun genopladet sine batterier, men får også mulighed og tiden til at finde hinanden igen. Man kommer hinanden ved på en anden måde end i hverdagen, når man sammen skal ud og afprøve noget nyt eller blot få én på opleveren, hvilket både børn og forældre elsker.

retreat

Published on